Riina Tuulia lähtee etsimään uusia polkuja!

Bändin vetäytyessä keikkatauolle uuden levyn materiaalin pariin joudumme valitettavasti julkaisemaan myös tämän tiedotteen. Kaksi vuotta bändissä rokannut Riina Tuulia on tehnyt päätöksensä jättäytyä Sonnilauman retkikunnasta ja tähdätä uusille urille musan saralla. Kutsumme Teidät kaikki Rinden viimeiselle keikalle Turun Rokbariin tulevana torstaina 5.12. Luvassa herkkiä hyvästejä ja Rock’n’Punk’n’Rollia!

Facebook-tapahtuma »

Mutta annetaan hyvän ystävämme Rinden kertoa itse omilla sanoillaan asiastamme:

Päätökseni lähteä bändistä ei pidä sisällään mitään suurempaa draamaa. Tämä on pitkän pohdinnan tulos, hyppyni tuntemattomaan. Mutta on seurattava sydäntään, ja erinomaisen hyvillä fiiliksillä lähdenkin tallailemaan uusia polkuja.Haluan sanoa äärettömän SUURET KIITOKSET: Arska, Antti, Timppa, Jarno ja Tume, tästä upeasta yhteisestä kahden vuoden reissusta: mahtavasta keikkaenergiasta ja kaikesta yhteistyöstä!

Ja KIITOS Sinulle, kaikille teille ihanille ihmisille, jotka olette tavalla tai toisella olleet osana tekemässä kanssani tätä hienoa SoNnimatkaa!!
KEEP ON ROCKIN´!!

Rakkaudella, Riina

20130824-IMG_1518

Kommentointi on suljettu.