Nowhere Town (2013)

1. Take You Out Tonight
2. City of No Hope
3. Feel Alive
4. Drifter
5. Not My Time To Go
6. Nowhere Town
7. Falling Out
8. Riverside
9. World Won’t Wait
10. Once We Were Young

Äänitys: Henry Valanne / V.R. Studio, 6.-19.8.2012
Miksaus: Jussi Vuola / V.R. Studio, 19.-24.9.2012
Masterointi: Svante Forsbäck / Chartmakers, joulukuu 2012
Tuotanto: Henry Valanne / Shades of Nowhere

Anthems For The End (2011)
rusted hopes

1. Modern Day Paradise
2. Something To Fight For
3. The Road
4. Fuck You All And Die
5. World Long Gone
6. Wake Up From The Dead
7. Prelude To The End
8. Paranoid
9. The Remains Of Life
10. Funeral Parade

Nauhoitettu Ansa Studiolla Ulvilassa marras-joulukuussa 2010.
Äänitys: Jarno Hiltunen
Miksaus: Jori Haukio / Ansa Studio, paitsi “Prelude To The End” & “Funeral Parade, miksaus: Tommi Hartikainen / You Call This A Studio
Masterointi: Tommi Hartikainen / You Call This A Studio
Kansitaide: Mr. Moustache.
Tuottaja: Tommi Hartikainen & Shades of Nowhere
Kaikki säv./san. J. Hiltunen paitsi “Prelude To The End” L. Ekström & J. Hiltunen
Kaikki sov. Shades of Nowhere ja Tommi Hartikainen


Not My Time To Go (2013)

1. Not My Time To Go

Nowhere Town (2013)
Nowhere Town -single

1. Nowhere Town

Take You Out Tonight (2013)
Take You Out Tonight

1. Take You Out Tonight

Rusted Hopes (2010)
rusted hopes

1. Bad New Times
2. Desolation
3. Hang Me At The Half Mast
4. Lowered
5. The Last Walk

Nauhoitettu Ansa Studiolla Ulvilassa 16.-19.11.2009.
Miksaus ja masterointi: Jori Haukio / Ansa Studio.
Kansitaide: Mr. Moustache.
Kaikki säv./san. J. Hiltunen, sov. Shades of Nowhere
– Bad New Times -musiikkivideo
– Making of Rusted Hopes
– 5 promokuvaa


Stage of Tragedy (2009)
stage of tragedy

1. Stage of Tragedy

Äänitetty, miksattu ja masteroitu SN-Audio Productionsilla Jyväskylässä 21-22.3.2009 by Sami Niittykoski.
Säv./San. Jarno Hiltunen, Sov. Shades of Nowhere
Kansitaide: J. Hiltunen & E. Harju.


We are now here, we are nowhere (2008)
we are nowhere

1. Between paradise and hell
2. Going nowhere
3. No more regrets
4. Hell in you
5. The end of our world
6. No soul to sell
7. Out of this town
8. Hearts of despair melancholy
9. Streets of Nowhereland
10. The cruellest dream, reality
11. We are now here, we are nowhere

Äänitetty, miksattu ja masteroitu Loimaalla kerrostaloyksiön kotistudiossa
2007-2008 välisenä aikana.

Kaikki Säv./San. ja Sov. Jarno Hiltunen